Bratislavská mestská karta vo VÚB naďalej zadarmo

19.01.2012 Celý región

BRATISLAVA 19. januára (WBN/PR) - Polovicu bratislavských mestských kariet, s ktorými môžu Bratislavčania získať rôzne výhody vrátane zliav na MHD, vydala VÚB banka. Existujúcim držiteľom a aj novým záujemcom ju banka naďalej ponúka zadarmo.

VÚB bola jednou z troch bánk, ktoré sa do projektu BMK zapojili hneď od jeho spustenia v januári minulého roka. Celkový počet kariet vydaných všetkými zapojenými bankami dosiahol vlani úroveň 35 tisíc, z čoho jednu polovicu tvorili práve karty vydané VÚB bankou.

„Projekt bratislavskej mestskej karty považujeme za užitočný tak pre hlavné mesto ako aj pre jeho občanov. Preto sme sa rozhodli, že ho podporíme nad rámec pôvodných dohôd a aj v roku 2012 budeme karty ľuďom vydávať bezplatne,“ uviedol Adrián Ševčík, vrchný riaditeľ úseku retailového bankovníctva VÚB banky. Zdarma budú mať kartu nielen noví žiadatelia, ale aj tí, ktorí ju získali v minulom roku.

Záujemca o bratislavskú mestskú kartu musí mať trvalý pobyt v Bratislave a o kartu môže požiadať v ktorejkoľvek pobočke VÚB. K jednému účtu je pritom možné získať aj viacero kariet, napr. pre manžela/-ku či deti vo veku od 10 rokov. Karta je klasickou debetnou platobnou kartou Maestro s technológiu bezkontaktných platieb PayPass. Pri platbách do 20 eur preto nie je potrené zadávať PIN kód, čo platenie kartou výrazne urýchľuje. Okrem bežných funkcií, akými sú platba v obchode, výber z bankomatu, dobitie karty mobilného operátora či zadanie platobného príkazu cez bankomat, oprávňuje karta svojho držiteľa aj na množstvo zliav v mestských organizáciách a aj u komerčných partnerov. Ušetriť tak s ňou môžete nielen pri kúpe električenky, návšteve múzea, galérie či plavárne, ale aj v čistiarni, lekárni alebo pri kúpe elektroniky. Kompletný zoznam zliav nájdete na stránke www.karta.bratislava.sk.

VÚB banka je členom medzinárodnej bankovej skupiny Intesa Sanpaolo, ktorá má zastúpenie vo viac ako 40 krajinách po celom svete. VÚB je aktuálnym držiteľom ocenení Najbezpečnejšia banka v strednej a východnej Európe od magazínu Global Finance a Banka roka od časopisu Trend. Svoje služby na Slovensku poskytuje prostredníctvom siete 206 retailových pobočiek, 32 firemných pobočiek a 11 hypotekárnych centier. Banka zároveň prevádzkuje aj jednu pobočku v Českej republike.
 

Vyberte región